Echte aanbiedingen omtrent sim only zijn er niet, want de prijzen zijn allemaal vaste prijzen. Deze blijven ook vrij stabiel en het is niet zo dat er providers zijn die zo nu en dan bijvoorbeeld een flinke korting geven op een sim only abonnement of iets dergelijks. Waar er wel wordt geadverteerd met kortingen zijn dit over het algemeen blijvende kortingen en je hoeft dus niet bang te zijn dat deze ineens over een week zijn verdwenen of iets dergelijks.

Het woordje korting is natuurlijk een magisch woordje en doet mensen geloven dat ze gebruik kunnen maken van een mooie sim only aanbieding. Het zijn ook wel mooie aanbiedingen, alleen zijn ze niet tijdelijk, maar permanent. Bekijk gewoon eens de sim only abonnementen en je zult zien dat er wel degelijk goede deals te sluiten vallen.

Je ziet dat we in ons overzicht de providers hebben beoordeeld hoe voor ons de prijs en kwaliteit verhouding is. Dit is op onze eigen visie gebaseerd, maar volgens ons kun je er een hoop aan hebben bij het vergelijken van sim only.

Naast sim only aanbiedingen zijn er natuurlijk ook mobiele telefoon aanbiedingen. Bij mobiele telefoons is het tegenwoordig steeds belangrijker goed naar het geheugen van de telefoon te kijken, aangezien we onze telefoons vaak helemaal vol zetten met apps. Bij de meeste telefoons is er echter achteraf ook nog vaak de mogelijkheid om te zorgen voor wat extra geheugen en je kunt dan ook sd kaarten kopen voor de meest uiteenlopende smartphones.