Uiteraard kun je bij een sim only abonnement ook voor internet kiezen. Hierbij is vergelijken waarschijnlijk nog het meest belangrijk, aangezien er met sim only internet toch wel de grootste verschillen zijn te bespeuren. We hebben het dan zowel over verschillen in de te betalen prijs alsmede in de eigenschappen van het internet. Als je dus internet wilt bij je sim only abonnement verdient dit zeker je aandacht.

Snelheid van sim only internet

Met name de snelheid zal voor de meeste mensen van doorslaggevende betekenis zijn. Hoe sneller namelijk je internet is, hoe eerder je zaken gedaan krijgt. Nu is het zo dat mobiel internet helemaal niet zoveel onderdoet voor internet die je thuis hebt. Sterker nog, met een snelheid van 14,4 MB/s is de snelheid van mobiel internet hoger dan sommige huishoudens thuis hebben. Dit zegt dus wel wat en met zo’n snelheid is het ook zeer plezierig om te internetten vanaf je mobiel.

Kies met sim only internet wel de juiste databundel. Overhouden elke maand is zonde, maar nog meer zonde is het over je bundel heen gaan. Er wordt dan geld berekend per MB dat je er overheen zit en je weet zelf hoe snel het kan gaan met MB’s en hoe snel dus ook je rekening kan oplopen.